Reguliere lessen Utrecht

Lessen Koos & Inge 

Op  woensdag en zondag lessen voor alle niveau’s door Koos Volkers en Inge Bomer op de tangoschool Anna Rosa in Utrecht. Diverse locaties.

Anna Rosa is een van grootste tangoscholen in Nederland. Naast lessen organiseert Anna Rosa ook salons zodat je het geleerde meteen in de praktijk kan brengen in een vertrouwde omgeving. Motto is dat mensen vooral moeten leren dansen: of ze nu veel danservaring hebben of nooit eerder een danspas hebben gemaakt. Vrijwel elke dag zijn er lessen te volgen van verschillende docenten. Zo kun je de docenten vinden die bij jou passen en zijn er ook altijd mogelijkheden om in te halen. De cursussen zijn systematisch opgebouwd en zodanig dat er een voortdurende afwisseling van thema’s is die complexer wordt naarmate je hoger in niveau komt. Individuele aandacht staat hoog in het vaandel.

Inschrijven bij Anna Rosa

Koos en Inge besteden graag aandacht aan oefeningen om het lichaamsbewustzijn te vergroten. Het dansen met de ander begint immers met een goed contact met jezelf;  het voelen van de lichaams-tonus, de adem en het “aarden”. Daarnaast is het belangrijk het lichaam een vocabulaire te leren; muscle memory op te bouwen zodat je die spieren leert gebruiken die je nodig hebt en de rest kunt ontspannen. Dit zijn de voorwaarden waarbinnen een dans in connectie kan onstaan. Een dans waarin we kunnen ontspannen en genoeg vertrouwen hebben om tot expressie te komen, of dat nu in een intieme gesloten omhelsing is met subtiele adorno’s of in een Tango Fantasia / Neo-Tango met vloeiende grote bewegingen.

Beginners 19:30 – 20:45  De Leeuw

Halfgevorderd 19:00 – 21:00 Sterrenzicht

Gevorderd 17:00 – 19:00 Sterrenzicht

Neo/ Tango fantasia 17:00 – 19:00 De Leeuw

Milonguero  info